Rólunk

Munkánk és érdeklődésünk mentén tagjai vagyunk több innovatív, a világot formáló szervezetnek. Itt is alkotunk, tanulunk, töltődünk.
Ismerd meg te is ezeket a szervezeteket, és ha kedvet kaptál csatlakozz hozzánk!

Azt tűztük ki célul, hogy közelebb hozzuk az emberekhez a coachingot, képviseljük az önreflexió, az önmagunkkal végzett munka jelentőségét. Bizonyítjuk, hogy az emberek képesek egymás támogatására, képesek csoportban fejlesztő módon együttműködni, jó segédén világot létrehozni.
A cselekcésorientált csoportos coaching központja. A módszer célja, hogy a résztvevők csoportban dolgozzanak a coaching témáikon, aktuális kérdéseiken, helyzeteiken.
A csoportban, a csoport által, a csoport számára.

Szervezetfejlesztési „önképzőkörként” alakultunk. Legjobb saját és külsős szervezetépítési gyakorlatokat gyűjtünk és osztunk meg egymással. Szeretnénk magas szintű tudatosságot megvalósítani a szervezeti együttműködésekben mind az egyéni, mind a csapatmunkában. Hiszünk abban, hogy a konstruktív és hatékony együttműködés tanulható. Hiszünk abban, hogy léteznek legjobb gyakorlatok, amelyek valódi, értékteremtő együttműködésre ösztönzik az embereket.

Az ICF célja, hogy építse, támogassa és megőrizze a coaching szakma integritását, programjai és követelmény-rendszere segítségével. Az ICF Magyar Tagozata 2008-ban alakult, jelenleg már közel 150 fővel dolgoznak a coachingért és tagság fejlődéséért. A dinamikusan növekvő szervezet meghatározó szerepet tölt be a hazai coaching szakmában, elsősorban a nem csak tagjai számára szervezett rendezvényeivel (coach klubok, továbbképzések, kompetencia fórumok és coaching konferencia), hírlevelével, közösségi és társadalmi szerepvállalásával.

A személyes kapcsolatokban hiszünk

Az igazán jó megoldások a közös munkából születnek. Keress minket és alkossunk közösen!

Kapcsolat

BLUE COMPASS CONSULTING Kft.
2097 Pilisborosjenő, Szellő köz 4.

email:  info@bluecompass.hu

tel.: +36 70 237 9581
Bubik Szabolcs

Adószám: 14264469-2-13