BUDAVÁRI BOTOND

BUDAVÁRI BOTOND

senior tréner & coach & sales tanácsadó

Vezetői, sales, tárgyalási kompetenciák fejlesztése. Tréning vagy akár egyéni coaching keretein belül. Valamint stratégiai, döntéshozó, problémamegoldó, cselekvés-orientált workshopok facilitálálsa.

13 év tréningtartás, tanácsadás // 10 év vezetői és utánpótlás képzés // 8 év Situational Leadership Program trainer // 5 év vezetői coaching

Képzettségek

 • Agressziókezelő és Szociális Kompetenciafejlesztő Tréner, 2016
 • Minősített Coach, Coach Képző központ, 2009-2010
 • Situational Leadership Program trainer – Center For Leadership Studies, 2008
 • Selling is Fun, Minősített Értékesítői Tréner, LENA, WIFI Ausztria

Releváns referenciák

 • Több vezetőképző és utánpótlás program lebonyolítása: NAV, Uniholz, VT-Transman, Magyar Posta, SzintéziNet, Gebrüderweis,
 • Statégialkotó workshopok facilitálása: Magyar Telekom, Top Clean, Dunagép, Porsche Hungária Kft, OTP Banka Hr
 • Nokia és Siemens (jelenleg NSN) integrációja, vállalati kultúra és értékharmonizálás
 • Értékesítés, Ügyfélmenedzsment: ERSTE, VWR, ALBEMARLE, C&A, Szintézis, KLUDI, UNIHOLZ, Kaiserkraft, E.on, Polifarbe, Lyreco, TNT Express Worldwide, Fischer, Baumax, Rovitex, Porsche Hungária,

Tanulmányok, önismeret

 • Budapesti Corvinus Egyetem – Vezetőképző Intézete, HR Szakértő/Szakközgazdász, 2003-2006
 • Budapesti Corvinus Egyetem – Továbbképző Intézete, Marketing Szakértő/Szakközgazdász, 1999-2001
 • Szent István Egyetem – Kereskedelmi és Vállalkozói Akadémia, Vállalkozásszervező közgazdász szak, 1995-1998
 • Önismereti képzés – 320 órás tréningsorozat

 

Módszertanok, amikben hiszek és alkalmazom…

Helyzetfüggő Vezetés – Egyszerű, könnyen elsajátítható, és hatékonyan alkalmazható. Kezdő vezetőknek, és

rutinosaknak is nagy segítség.

Személyiségtipológiák: Leary, MBTI, DISC, Enneagram – minden helyzetben segítség lehet, vezetésben, ügyfelekkel, értékesíté sben, és önismeretben is. kifinomultan árnyalják egymást, mindegyik helyzetre mást javaslok.

Mindmap: Gondolattérkép. Hasznos, praktikus módszer számtalan implicit előnnyel, amelyek az esetek többségében komoly meglepetést is tartogatnak, tervezéskor, döntéshelyzetben, stb.

 

Tapasztalatok, ahogy érdemes csinálni…

A helyzetfüggő vezetésnél kiemelten fontosnak látom, hogy sikerüljön felvértezni a résztvevőket az észlelés nehézségeivel, hogy magabiztosan tudják meghatározni a kollégák Felkészültségét.

A személyiségtípusok az ügyfelek beazonosítását is szolgálja. Majdnem mindegyikben el lehet mélyülni felszínesen, vagy akár professzionális szinten. Mindkettőben van érték, de gyakorlással érdemes szinten tartani, fejleszteni.

Sok tréning/coaching helyzetben találták eddig hasznosnak a mindmap-et, még akár olyanok is akik ismerik, de az adott helyzetre nem alkalmazták maguktól. Mindig fellebbent valami újszerűt, de minimum strukturál.

10 éve dolgozom trénerként olyan felkéréseknek eleget téve, ahol általában üzleti folyamatok, individuumok, szervezetek, kompetenciák fejlesztése, és ezek által profitnövelés a cél. Vallom, hogy mi, felnőttképzéssel foglalkozó szakemberek akkor vagyunk hitelesek, ha folyamatosan képezzük magunkat, és fejlődünk magunk is. Legfőbb eszközünk maga a hitelesség, és hogy biztonságot sugározzunk. Nem szeretem a kihívásokat, viszont inspirál a folyton megújuló közeg. Elkötelezett vagyok a fejlődés mellett, és hiszek a szerencsében. Nem bízom azokban, akik nem vállalnak felelősséget, és akik magyarázkodnak.

A személyes kapcsolatokban hiszünk.

Az igazán jó megoldások a közös munkából születnek. Keress minket és alkossunk közösen!

Kapcsolat

BLUE COMPASS CONSULTING Kft.
2097 Pilisborosjenő, Szellő köz 4.

email:  info@bluecompass.hu

tel.: +36 70 237 9581 / Bubik Szabolcs

Adószám: 14264469-2-13